Tjänster inom digital kommunikation

Jag erbjuder följande tjänster inom digital kommunikation och digital marknadsföring: digital strategi, sociala medier, texter och onlinekurser. De här områderna går i varandra och varje företag är unikt. Därför paketererar jag mina erbjudanden utifrån ditt företags specifika behov och önskemål.


Att "finnas på nätet" är inget självändamål i sig. För att företagets pengar och resurser ska användas på bästa sätt är det viktigt att analysera vilka mål man vill uppnå med sin digitala kommunikation och var företagets målgrupp befinner sig. Där målgruppen finns ska även ditt företag finnas.


testa, utvärdera och testa igen - det är nyckeln till framgång

Att jobba med digital kommunikation är ingen vetenskap, det finns inga färdiga svar. Varje fall är unikt och beror på produkt, målgrupp, företagskultur och mycket mycket mer. Därför är en viktig del i det digitala arbetet att testa, utvärdera, korrigera, testa och utvärdera igen. Det är det roligaste jag vet så jag hjälper dig gärna!Hör av dig så bokar vi ett kostnadsfritt, digitalt möte där vi diskuterar olika
riktningar och lösningar för ditt företags digitala kommunikation.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig - jag älskar att prata digital kommunikation!