CH Digitalbyrå - en liten digital byrå
CH Digitalbyrå är en digital byrå, en enmansbyrå, och jag som driver den heter Charlotta Hurtig och bor i Småland. Men det spelar egentligen ingen roll var jag - eller du - bor, eftersom jag jobbar platsoberoende. Det innebär att jag kommunicerar digitalt med mina kunder och använder olika digitala vertyg för att dokumentera, kommunicera och följa upp arbetet.

jobbar digitalt med digitala tjänster

CH Digitalbyrå är digital på två sätt;

  • jag utför tjänster inom den digitala världen/internet så som digital marknadföring, copy för internet och andra digitala kanaler, viss digital teknik och digitala verktyg/program.
  • jag jobbar och kommunicerar digitalt med mina kunder eftersom jag är platsoberoende. Sa jag att jag älskar det digitala?

platsoberoende digital kommunikatör

Jag är utbildad digital kommunikatör och har även utbildat mig inom grafisk design, strategisk kommunikation och webb.
Jag har också lång arbetslivserfarenhet inom olika områden som bland annat produktionsekonomi, kundservice, ekonomi och turism.
I min LinkeInprofil hittar du mitt kompletta CV. Kika gärna på den.

sådan är charlotta

Som person är jag jordnära och autentisk och jag värderar kompetens och kunskap högt.
Det är viktigt för mig att du som kund känner dig trygg hos mig och att vi har en öppen och transparent kommunikation.
Jag vill inspirera dig och dela med mig av den kunskap jag har och som jag av nyfikenhet och nördighet skaffar mig under resans gång.
Kreativitet, skratt, glädje och nyfikenhet är andra värdeord som är viktiga för mig.
hört från kund
"Jag har arbetet tillsammans med Charlotta för att ta fram min första webbkurs och jag är supernöjd både med slutprodukten och arbetet på vägen. Charlotta är kunnig, snabb, proffsig, flexibel och väldigt lätt att jobba med.

Hon har förmågan att hålla fokus på det långsiktiga målet samtidigt som hon säkrar en bra arbetsprocess (tydligt, enkelt för mig, framdrift utan stress, problemlösningsförmåga etc).

Hennes konstruktiva och positiva inställning till allt gör att det verkligen varit nöje att jobba tillsammans med Charlotta!

Eva Hauge - coach och utbildare inom mentalt välmående
"Jag anlitade Charlotta då jag behövde få klarhet i hur jag skulle använda mina olika kanaler och på vilket sätt. Jag fick ett formulär att fylla i och därefter en omfattande digital strategi som utkast.

Charlotta är mycket kompetent och noggrann i sitt arbete. Det är välarbetat och genomtänkt, det uppskattar jag. Hon bjuder på mycket kunskap och tips som är till stor hjälp och med erfarenheter inom andra områden är hon en stor tillgång även som bollplank i andra delar.

Jag vill varmt rekommendera Charlotta vidare till andra som behöver kompetent hjälp inom digital kommunikation.


Emmeli Ahlander - EA. DESIGN STUDIO