Vem är Charlotta Hurtig?

Eftersom jag har fått många nya kontakter och följare i sociala medier på sista tiden så tänkte jag passa på att presentera mig, vem jag - Charlotta Hurtig - är bakom mitt CV (som ni hittar på LinkedIn, om ni är intresserade).
 

När jag letade efter bilder som representerar mig så visar de skog, cykling, skidåkning, vatten, snö och familj. Det är nog en bra sammanfattning av vem jag är; en friluftsmänniska som trivs bäst ihop med familjen.

I yrkeslivet har jag hunnit med en hel del inom olika områden men sedan några år tillbaka ligger mitt fokus på digital marknadsföring. Jag har skolat om mig och pluggat till digital kommunikatör. Jag älskar att lära mig nya saker så att plugga är rena nöjet för mig.

Sedan början av året driver jag CH Digitalbyrå där jag hjälper företag att strukturera sin digitala närvaro så att det blir enkelt, roligt och lönsamt. Jag har precis också fått en ny anställning som marknadskoordinator och kommer att köra företaget parallellt med anställningen (som sträcker sig ett år framåt). Det är nog lite typiskt mig, jag vill ha variation och flexibilitet i livet, annars blir jag uttråkad. Det är lite en kontrast till den del av min personlighet som är lugn, stabil och eftertänksam.

På sista tiden har jag fått många nya kontakter inom besöksnäringen och destinationsutveckling. Det är jag särskilt glad för eftersom det är ett område som ligger mig extra varmt om hjärtat efter min tid inom turismen på Gislaveds kommun. I framtiden vill jag kombinera digital kommunikation med besöksnäring/destinationsutveckling i CH Digitalbyrå. Så om du jobbar inom det området och söker en konsult - hör av dig till mig!

Jag bor i vackra Småland och den småländska naturen är något som jag uppskattar otroligt mycket. Följ mig på Instagram (@chdigitalbyra) om ni vill se mer av den. På Instagram Stories brukar jag strössla med bilder från de småländska skogarna. 

Jag och min man driver också Hällabäcks Gård med skogsbruk och uthyrning. Det hoppas vi kunna utveckla mer framåt. Följ oss gärna på Instagram på @hallabacksgard. 

Det var en kort presentation av mig men vem är du som finns i mitt nätverk och som följer mig och mitt företag här på bloggen och i sociala medier? Berätta gärna om dig själv i kommentarsfältet eller i mina sociala kanaler. Det skulle vara så kul att veta vem du är.

Allt gott till er allihop!
Charlotta